slechte stoelgang, constipatie en obstipatie problemen


logo.jpg (18092 bytes)

 

Verbeter je stoelgang met chlorella/spirulina

Wat is Chlorella ?

Veel mensen zijn al bekend met de alg Spirulina maar weten niet dat er nog een veel krachtiger algensoort is: Chlorella. Deze alg is in Japan al belangrijker als supplement dan vitamine C en wordt nu langzamerhand bekender in Europa. Hieronder veel informatie over deze alg en haar werking.

Chlorella is een eencellig groenwier, dat rijk is aanchlorofyl en vol voedingsstoffen zit. Dit wier wordt geacht de spijsvertering te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. Chlorella bevat tot 5 procent chlorofyl, terwijl een vloeibaar chlorofylextract uit alfalfa hooguit 2 procent bevat. Aangenomen wordt dat Chlorella de groei stimuleert van Lactobacillus, een darmbacterie die de dikke darm helpt goed te functioneren. Het cellulosemembraan van Chlorella bindt zware metalen als cadmium en lood en ontgift daardoor de darmen.

Chlorella is een groene micro-zoetwateralg en een bijzonder complete voedingsbron voor de mens. Het bevat alle vitamines behalve vitamine D. Bevat ook veel bètacaroteen. Ook bevat één soeplepel chlorella 3 maal zoveel ijzer als de Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid. Het bevat 60% eiwit, dat is het hoogste eiwitgehalte van elk voedsel. Het bevat ook de grootste hoeveelheid omega-3-vetzuren en chlorofyl van alle zoet- en zoutwateralgen; deze helpen de “slechte cholesterol” te verlagen.

Onderscheidt zich door zijn grote hoeveelheid volwaardig eiwit, natuurlijke DNA/RNA, dat helpt het verouderingsproces te vertragen, chlorofyl en chlorella groei factor. Chlorofyl reinigt de darmen en het bloed, versterkt de wand van maag en darmen, heeft een antibacteriële en antischimmel werking. De groei factor zorgt voor een verbetering van het vermogen om weefsels te herstellen en heeft een gunstige invloed op de darmflora. Door een speciaal procédé wordt de onverteerbare celwand gebroken zodat de voedingsstoffen voor de mens beschikbaar worden.

Gunstige eigenschappen:

 • Verdrijft vermoeidheid
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Zuivert het lichaam van zware metalen, pesticiden en andere giftige stoffen
 • Prestatieverbeterend
 • Helpt bij bloedarmoede
 • Vertraagt het verouderingsproces
 • Verbetert spijsvertering en stoelgang, helpt tegen constipatie
 • Helpt bij het vermageren
 • Houdt huid fris en jong
 • Helpt bij de bestrijding van candida
 • Helpt bij slechte adem en lichaamsgeurtjes
 • Helpt tegen hoge bloeddruk
 • Stimuleert de interferonproductie die zelf de productie van macrofagen
 • Stimuleert met een antivirale en kankerbestrijdende werking

Introduktie

Ons lichaam heeft vitamines, mineralen en sporenelementen nodig om goed gezond te blijven. Zonder voldoende noodzakelijke voedingsstoffen kan een gezond lichaam niet voortbestaan. Een groot aantal welvaartsziekten wordt veroorzaakt door onvolwaardige voeding, lucht- en waterverontreiniging, gifstoffen en stress. Onderzoek toont steeds meer aan dat ziekte en ziekteprocessen samenhangen met tekorten van noodzakelijke voedingsstoffen. We leven vaak te snel, de tijd vliegt en het ritme van gezond eten is al snel gebroken. Voedingssupplementen worden alom gerespecteerd en in de geneeskunde wordt die ondersteunende functie bij de behandeling van ziekten aanvaard.

Chlorella is geen geneesmiddel. Het is een plant die tot de familie van de micro-alg behoord. Chlorella doodt geen virussen of microben, iedere chlorella-cel bevat eiwitten zoals vezels, chlorofyl, vitaminen, mineralen en aminozuren.

Chlorella is een ééncellige alg, één van de oudste vormen van plantaardig leven op aarde. Chlorella is microscopisch klein, 2 tot 8 micron, dat komt overeen met de grootte van onze rode bloedlichaampjes. Ondanks deze nietigheid bestaat de celwand van de Chlorella-alg uit 3 lagen, waarvan de buitenste buitengewoon sterk is. Dit is vermoedelijk één van de redenen waarom deze alg een lange tijd stand heeft kunnen houden op aarde.

Gebleken is dat de stoffen die zich in de celwand van de Chlorella bevinden, zich door een natuurlijk fixerend vermogen kunnen binden met zware metalen als lood, kwik en cadmium en zodoende een sterk reinigende werking hebben. De combinatie van deze reinigende stoffen noemt men ook wel de Chlorella Groei Factor (CGF). Dankzij het hoge gehalte aan chlorofyl vergemakkelijkt Chlorella het verteren van voedingsstoffen als eiwitten en remt het de groei van ongewenste bacteriën. De behandeling van darm- en maagklachten kan met Chlorella effectief worden ondersteund. Chlorella maakt het bloed krachtiger; het helpt het calciumgehalte op peil te houden en het verbetert de opname van ijzer.

Chlorella geeft weer energie en helpt bij een fenomeen als voor- en najaarsmoeheid, het versterkt het afweersysteem, het ondersteunt het herstel na ziekte en het geeft voedselallergieën minder kans.

Het zelfregelende vermogen van het lichaam is in staat om veel te corrigeren en af te breken, maar dat kost wel veel energie. Het lichaam bevat van nature een afweersysteem die eventuele schadelijke stoffen kan elimineren. Hiervoor heeft het lichaam wel bepaalde vitaminen (anti-oxidanten) in voldoende hoeveelheid nodig zoals o.a. de vitaminen A, C en E. Samen met de Chlorella Groei Factor zorgen zij ervoor dat Chlorella de inwendige reiniging bevorderen. Chlorella werkt bloedzuiverend, ontslakkend en darmreinigend.


Probeer chlorella/spirulina nu 6 maanden uit voor
slechts 55 euro

 


Bestelformulier Chlorella/Spirulina

Algen introductie pakket

- Zak met 1000 chlorella pillen van 250mg (*)
- Zak met 500   spirulina pillen van 500mg

 

Prijs: 55 Euro

Prijs is inclusief 6% btw en portokosten

Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Email adres

 

Heeft u vragen ?

Bel dan tijdens kantooruren 0346-330038

Toeslag orders buiten Nederland - 5 euro.

(*) Pillen die in de winkel verkocht worden zijn vaak 20% kleiner,
namelijk slechts 200mg

1000 * 250mg = 1250 * 200mg


 

Werkt het formulier bij u niet ? Email ons dan rechtstreeks